Arthur Vandendorpe
Arthur Vandendorpe
Werfnieuws

Nv Arthur Vandendorpe monteert houtskelet paviljoen op domein Palingbeek

De Palingbeek

Ieper

 

Sinds begin juni zijn we in opdracht van de Provincie West-Vlaanderen en in nauwe samenwerking met de ontwerper Steven Schenk volop een onbemand infopunt aan het oprichten aan het domein De Palingbeek te Ieper.

Heel wat losse bezoekers van deze site komen het domein centraal binnen via de oude vertrouwde ingang aan de Palingbeekstraat en parkeren hun wagen op de hoofdparking. Momenteel is er nog geen ‘ontvangstplein’ waardoor bezoekers min of meer op een kruispunt terechtkomen van verschillende wegen nabij de bestaande cafetaria van het domein. Door de grote hoeveelheid aan informatie is de situatie verwarrend en rommelig.

Bedoeling is hier, op het kruispunt van de belangrijkste wandelwegen in het domein, een inkomgeheel aan te leggen met een eenduidige, heldere oplossing voor de infodragers en wegwijsborden.

Deze toegang bestaat uit een volledig houten constructie die als een meccano aangeleverd wordt.  Onze eigen montageploegen steken deze tezamen om vervolgens de wanden en deuren erin te hangen.  Al het hout wordt verduurzaamd en voorzien van scenografie met tekst en uitleg over het domein, kanaal Ieper-Komen, WO I enzoverder.  Onder de met zinken afboording afgewerkte dakdichting, zal de scenografie tot zijn volle recht komen.

 

 

 

Next news item
NV Arthur Vandendorpe start...
Arthur Vandendorpe gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.