Arthur Vandendorpe
Arthur Vandendorpe
Werfnieuws

Op indrukwekkende wijze binnen in het politiecommissariaat

Neen, we hebben niets mispeuterd. Onze aanwezigheid in het politiecommissariaat te Brugge is strikt professioneel.

Afgelopen maart gingen de werken aan het voormalige Kartuizerinnenklooster op spectaculaire wijze van start. Om vlot te kunnen werken hesen we de kraan over het gebouw, de ingesloten koer op.

De houten onderdelen van de kapconstructie behandelen en vervangen we waar nodig. De dakbedekking wordt vernieuwd met gerecupereerde Boomse pannen en nieuwe leien.

Gevels krijgen een degelijke reiniging voor de schilder komt. Om stabiliteit te garanderen vernieuwt ons team grote volumes metselwerk. Op andere plekken voldoet het om lokaal barsten en voegen te herstellen.

Ook onze schrijnwerkerij krijgt zijn orderboek goed gevuld. Een aantal houten ramen worden vervangen of gerestaureerd. Bijna overal komen er nieuwe achterzetramen.

Door de te grote belasting van de dekvloer op de moerbalken waren bepaalde ruimtes niet meer in gebruik. De balken verstevigen deden we door het inboren van draadstangen en een sleuf boven de moerbalk op te vullen met epoxy.

Binnenkort start de volgende interventie waarbij we stelling plaatsen ter hoogte van de reien.

 

Next news item
Restauratie van gevel in ge...
Arthur Vandendorpe gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.