Arthur Vandendorpe
Arthur Vandendorpe
Werfnieuws

Ter Beke- Assebroek (Brugge)

Ter Beke – Assebroek (Brugge)

Sinds februari dit jaar zijn we met onze ploegen in de schaduw van de Brugse Vesten gestart met de renovatie van de buitenschil van het appartementsgebouw Ter Beke te Assebroek.

Hiermee voegen we een goed gevulde pagina toe aan het portfolio van Arthur Vandendorpe, namelijk deze van de betonrenovatie en dit onder het waakzaam oog van het architectenbureau Buro-Nova en van het controlebureau CiBO.

Gewapend met ons BCCA attest niveau A en B voor betonherstel kunnen onze vakmannen zodoende vlotjes de 10-jarige applicatieverzekering garanderen.

We herstellen de betonnen gevelpanelen, de terrasverdichting en afwerking wordt volledig vernieuwd, waarbij nieuwe hedendaagse balustrades niet ontbreken. Als kers op de taart krijgen de gevels ook een nieuwe frisse kleur.

 

Voor deze renovatie kunnen we continu rekenen op de professionele begeleiding van onze hoofdleveranciers IKO, Grouttech en Aluform.

In het najaar van 2019 beëindigen we deze opdracht en dragen we het gebouw weer over aan de trotse eigenaars van de VME.

 

 

Next news item
Start renovatie gerechtsgeb...
Arthur Vandendorpe gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.