Arthur Vandendorpe
Arthur Vandendorpe
Werfnieuws

We will remember them

RESPECT – het is een woord dat soms snel in de mond genomen wordt maar bij nv Arthur Vandendorpe maken we er dagelijks een werkwoord van.

Dat doen we steevast bij het restaureren van ons onroerend erfgoed maar bij sommige van onze werven gaan we nog een stapje verder.

Of het nu gaat over het werken aan grafmonumenten in opdracht van stad Brugge, het herstel van een kerkhofmuur voor de stad Oostende of iets verderop in de polders aan de muren rond het kerkhof van de gemeente Zuienkerke.

Steevast betuigen we hierbij ons respect aan de geliefden die ons verlaten hebben.

Recent hernieuwde onze klant de Commonwealth War Graves Commission (CWGC) het vertrouwen in onze firma door de restauratiewerken van de kerkhofmuren van Dochy Farm en China Wall ons toe te wijzen.  Inmiddels zijn deze herstelwerken van zowel het metselwerk als de natuursteen volop in uitvoering door onze eigen metserploegen.  Daarnaast betrekken we hierbij ook jongeren uit de streek rond Ieper die momenteel een opleiding tot metser volgen.

We zijn dan ook fier actief te mogen meewerken aan het credo “We will remember them.”

Als een getuigenis van het respect van de huidige en komende generaties.

 

Next news item
Adellijke grafkapel in al h...
Arthur Vandendorpe gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.