Profiel

Arthur Vandendorpe NV profileert zich als een betrouwbare algemene aannemer gespecialiseerd in restauratie en renovatie.

Ons team streeft ernaar elk project af te werken naar ieders voldoening. Dit is enkel en alleen mogelijk door de voortdurende en nauwe wisselwerking tussen management, calculatie, projectvoorbereiding en projectleiding enerzijds en de uitvoeringsteams anderzijds. Zo schrijven al onze mensen mee aan een verhaal waar ze met recht en reden trots op mogen zijn en dat ons onderscheidt van onze collega’s in de bouwsector.

Als degelijk gestructureerd bouwbedrijf heeft Arthur Vandendorpe nv de nodige knowhow in huis om kwalitatief hoogstaande projecten op te leveren met bijzondere aandacht voor het vakmanschap welke onze nichemarkt typeert.
Wij beschikken over een erkenning (klasse 6) in zowel categorie D (algemene bouwwerken) als D24 (restauratie van monumenten) en verschillende ondercategorieën.

Arthur Vandendorpe NV behoort 100% tot de bouwgroep Van Laere dewelke op zijn beurt onderdeel is van de beursgenoteerde gediversifieerde groep Ackermans & van Haaren.