Bouwheer:

CIGB Menen

Architect:

VK Studio
Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin Menen / wintertuin

Menen / wintertuin

Beschrijving

In opdracht van het psychiatrisch centrum “Onze Lieve Vrouw van Vrede” restaureerden wij de wintertuin aan het voormalige klooster van de Zusters Benidiktinessen te Menen. Dit project is het slotstuk van het masterplan voor de renovatie van deze site.

De vervallen gietijzeren constructie werd door ons volledig geïnventariseerd en gedemonteerd. We herstelden de bestaande stukken zorgvuldig en reconstrueerden de verloren elementen. Het dak werd voorzien van een nieuwe gelaagde beglazing met getrokken glas.

Timing

Start der werken: 2012
Oplevering: 2012
Print PDF